Få en attraktiv og uforpligtende leasingaftale på din drømmebil

Vi sørger for at du får den rigtige rådgivning, så du vælger den helt leasingtype, som passer til dig. Når du udfylder formuleren en af vores konsulenter sende dig et leasingtilbud indenfor én hverdag. Så kan du være kærende i din drømmebil i løbet af blot få dage.

Indtast de ønskede oplysninger

Udfyld formularen med alle de oplysninger deres ønskes. Jo mere pcævis du kan være, desto bedre kan vi hjælpe.

Vælg det bedste tilbud

Vores konsulent kigger på dine oplysninger, og vender retur indenfor én hverdag.

Vælg det bedste tilbud

Du modtager en helt uforpligtende og attraktiv lessingaftale på din drømmebil.

For at hjælpe dig skal vi bruge følgende oplsyninger for at vi kan give dig et skæddersyet tilbud på leasing der netop dækker dine behov

    Jeg har ikke link

    Specielister i følgende mærker

    Registreringsafgift på audi
    forhåndsvurdering af registreringsafgift tesla
    Registreringsafgift VW
    forhåndsvurdering af registreringsafgift
    forhåndsvurdering af registreringsafgift

    Leasing af importerede biler

    Typer af leasing

    Der er masser af fordele ved at lease din importerede bil. Der findes nemlig en række forskellige måder at gøre det på, og alt efter hvilken situation du står i, og hvilke behov du skal have opfyldt, så kan du ganske enkelt vælge den aftale, der passer dig bedst.

    Har du for eksempel en solid økonomi men uden at have et stort engangsbeløb liggende på din konto her og nu, som afgiften på en luksusbil kan løbe op i? Så kan du vælge flexleasing og dele betalingen op i bider, som betales en måned ad gangen.

    Skal din importerede bil bruges som firmabil? Ja så giver det rigtig god mening at erhvervslease bilen – både for arbejdstager og arbejdsgiver. Hvis bilen både skal bruges til arbejde og privat, så kan I splitlease bilen og deles om udgifterne, og hvis du kun ønsker at bruge din importerede bil i et halvt års tid, så er sæsonleasing nok løsningen for dig.

    Læs mere om de forskellige leasingmetoder herunder.

    Flexleasing

    Flexleasing er en smart måde at finansiere en importeret bil til privat brug. Metoden er skabt med tanke på privat leasing af biler, hvor registreringsafgiften typisk vil ligge på et højt beløb. Men uanset om du vil lease en importeret bil i mellemklassen eller en decideret luksusbil med fuld udstyrspakke, så kan flexleasing hjælpe dig med at sprede betalingen af afgiften ud over din leasingperiode – også kaldet periodeafgift.

    Med flexleasing betaler du derfor ikke hele afgiften, når bilen registreres. I stedet betaler du en procentdel af afgiften hver måned, sådan så betalingen af afgiften bedre kan finansieres end ét stort beløb. Du kan få en flexleasing-aftale på biler i alle kategorier, men denne leasingmetode giver nu størst besparelse på biler over 300.00 kr. inkl. moms og fuld registreringsafgift.

    En anden fordel ved flexleasing er, at din leasingydelse vil falde med tiden. Planlægger du for eksempel at lease en bil i 3 år, så vil din periodeafgift falde til et lavere beløb efter det første år. Du kan nemlig få lavet en leasingaftale, der strækker sig over 12 måneder, og hvis du så beslutter dig for at forlænge aftalen, hvilket i øvrigt er helt problemfrit, så skal din bils registreringsafgift genvurderes

    Den nye vurdering vil altid være billigere end den oprindelige, og derfor vil din nye periodeafgift også falde til et lavere beløb.

    Erhvervsleasing

    Erhvervsleasing giver mening, hvis du skal bruge din importerede bil som firmabil, og det giver også rigtig god mening for den virksomhed, du arbejder for, eller din egen. Leasing bliver mere og mere normalt for virksomheder, og det er særligt grundet den store fleksibilitet, der følger med erhvervsleasing.

    Derudover slipper virksomheder for at betale større beløb ved at sprede betalingen ud over en længere periode, og så kan momsen i øvrig trækkes fra.

    Ved at lease en importeret firmabil får du meget mere køreglæde for pengene, og samtidig får virksomheden en lavere omkostning. Du og virksomheden får med andre ord en win-win-situation, hvor du får en bedre bil med markant mere udstyr end på det danske marked, og virksomheden får lidt ekstra luft i budgettet.

    Rent teknisk så fungerer erhvervsleasing på præcis samme måde som ved privatleasing – her er det bare virksomheden, der betaler alle udgifter for leasingen. Til gengæld er det vigtigt at påpege, at bilen ikke må bruges privat, da dette er betingelsen for, at virksomhedens leasingydelse er fradragsberettiget.

    Splitleasing

    Er det et problem for dig, hvis din leasede firmabil ikke kan bruges privat? Med splitleasing kan du og din arbejdsgiver dele kontrakten mellem jer, sådan så du trygt kan køre hjem i firmabilen uden at skulle være bange for at bryde reglerne for leasingen. Teknisk set betyder splitleasing, at man splitter kontrakten i 2, og både du og din arbejdsgiver vil modtage en månedlig faktura for betaling af leasingen. Du betaler så for bilens private kørsel, mens din arbejdsgiver betaler for bilens arbejdsrelaterede kørsel.

    Ulempen ved splitleasing er, at du skal føre kilometerregnskab for privat kørsel i bilen, men til gengæld behøver du så ikke at parkere din firmabil på arbejdspladsen, når du får fri. Desuden behøver kilometerregnskab ikke at være et problem – faktisk kan det ordnes helt automatisk. Du skal egentlig bare installere en GPS på din bil, som så automatisk tæller hvor mange kilometer, du kører. Derudover er det et krav, at man bruger en elektronisk kørebog, som hjælper med at registrere kilometerne korrekt i regnskabet.

    Med splitleasing kan du både køre til og fra arbejde i din firmabil, hvilket fjerner behovet for en separat bil til privat brug derhjemme. Sagt med andre ord: splitleasing gør det muligt for dig at slå to fluer med ét smæk. Du kan sælge din egen bil og samtidig få en ny og forbedret bil importeret, som du og din arbejdsplads deles om at betale. Og bare fordi I deles om udgifterne, ja så betyder det ikke, at det altid vil være 50/50. Den månedlige betaling udregnes i procent, og hvis bilens arbejdsrelaterede antal kilometer for eksempel svarer til 80 %, ja så betaler du selvfølgelig kun for de 20 %, som den private kørsel udgør.

    Sæsonleasing

    Sæsonleasing er for dig, der ønsker en kort leasingaftale – typisk 6 måneder. Er du lun på en hurtig cabriolet til sommermånederne, og har du samtidig behov for en stor, komfortabel firehjulstrækker til vinterhalvåret? I så fald er sæsonleasing en optimal løsning for dig. På trods af den korte leasingperiode, så er der ikke nogen ulemper eller fartbump forbundet med aftalen. Du betaler nemlig kun registreringsafgift for de måneder, hvor du bruger bilen. I de fleste tilfælde betaler du mindre end ved en leasingaftale med fuld afgift, og derfor er det selvfølgelig en særligt attraktiv løsning.

    Lad os se de i øjnene – du kan ikke køre i to biler på én gang, og i stedet for at have en sportsvogn stående i garagen i vinterhalvåret, som du har betalt en stor afgift for, så kan du med sæsonleasing nøjes med at betale afgift for de måneder, hvor du bruger den. Samtidig kan du jo så sæsonlease en anden bil, som du kan bruge i de kolde måneder, og på den måde får du jo faktisk to biler uden at skulle betale for to.

    Sådan kommer du i gang

    Din leasingaftale starter med en rådgivende dialog imellem dig og os. Som forklaret ovenfor er der flere forskellige leasingmetoder, og er du usikker på hvilken model, der er den bedste for dig, ja så skal vi nok klæde dig på til at finde den løsning, du søger.

    Når vi sammen har fundet frem til hvilken leasingmetode, der giver mening for dig og dine behov, så gennemgår vi selvfølgelig kontrakten sammen med dig. Vi lægger stor vægt på, at du ikke er i tvivl om noget i din kontrakt. Alt skal være 100 % procent gennemsigtigt, og vi insisterer på, at du som kunde føler dig tryg ved at lease din importerede bil gennem os.

    Typisk vil en leasingaftale strække sig over 12 måneder. Det er selvfølgelig også muligt at gøre aftalen længere fra start, og i den forbindelse kan vi tilbyde at gøre bilen din i op til 36 måneder. Men ligesom dig, så er vi også interesserede i at give dig den bedst mulige aftale, og der er helt klart fordele ved at lease bilen et år ad gangen.

    Når aftalen er ved at løbe ud, så kan du altid vælge at lease bilen igen, og samtidig vil registreringsafgiften skulle genvurderes. Det betyder, at din ydelse kommer til at falde i din næste leasingperiode, og hvem ville ikke være interesseret i det? Er du ikke interesseret i at forlænge din leasingaftale, så hjælper vi naturligvis med at finde en løsning, der fungerer for dig.

    Uanset om bilen skal have en ny leasingtager, om bilens restværdi skal sælges eller noget helt tredje, ja så skal vi nok finde ud af det sammen.

    Fordele ved leasing

    Ved at lease din importerede bil får du mulighed for at finansiere bilen med mindre kapitalbinding. Sagt på en anden måde, så kan du ved at lease din bil undgå at betale en stor registreringsafgift. I stedet leaser du de danske nummerplader i de måneder, hvor bilen bruges, og når du ikke ønsker at lease bilen længere, ja så er det endda også nemmere at finde en ny ejer til bilen.

    Da bilen kun er leaset og derfor ikke er permanent registreret i Danmark, så er det nemlig lettere at omsætte den til udlandet.

    Som nævnt i afsnittet Typer af leasing så kan en leasingaftale tilpasses efter dine behov, og lige meget hvad du har planer om at bruge din importerede bil til, ja så er der en leasingmetode, som kan give dig en økonomisk fordel, i modsætning til hvis du valgte at købe bilen. Har du behov for at din importerede bil officielt er din, ja så er du selvfølgelig nødt til at købe den. Men ved at lease kan du til gengæld:

    • Slippe for en høj købspris
    • Sprede registreringsafgiften ud over en længere periode
    • Betale via en fast månedlig ydelse
    • Få mindre ydelse ved at lease et år ad gangen
    • Selv bestemme om du vil forlænge din leasingaftale
    • Få en firmabil af en højere standard end på det danske marked
    • Få en firmabil som din arbejdsgiver finansierer uden at skulle lægge et stort engangsbeløb
    • Få en bil der både kan bruges som firmabil og til privat kørsel, samtidig med at både du og din arbejdsgiver betaler en lavere ydelse.
    • Få en kort leasingaftale i tilfælde af at du kun skal bruge bilen i nogle måneder

    Kan det betale sig at lease bil?

    Hvad giver mest mening – køb eller leasing? Svaret afhænger rigtig meget af dig. Der er fordele ved begge dele, og derfor er det en god idé, at du som kunde både kender dine behov og dine kørselsvaner. Ved enten at købe eller lease følger der forskellige forpligtelser med, og udover at følge mavefornemmelsen, så gør du dig selv en god tjeneste ved at sætte dig ind i forskellen på at købe og lease, så du både får den bedste handel og den rette aftale for dig.

    Derfor skal du lease

    Leasing er generelt en nem og problemsikker løsning, og selvom du hverken mangler penge til at betale en stor registreringsafgift up-front og heller ikke har den store lyst til at prøve flere forskellige biler, så er det nu stadig værd at overveje at lease i stedet for at købe. En af ulemperne ved at være bilejer – og det vil alle nok skrive under på – det er, at uanset hvilken bil man ejer, så kan der altid komme uforudsete udgifter. Med ved at lease derimod følger der stor tryghed med – både i forhold til økonomi og forsikring. Med en leasingaftale betaler du altid en fast, månedlig ydelse, og alt efter hvad du har brug for, så kan du blandt andet både få serviceaftale og forsikring inkluderet.

    Gider du ikke at skulle bekymre dig om spontane værkstedsregninger, afskrivning på bilen og for den sags skyld at skulle sælge bilen igen, så er leasing noget for dig. Det kræver dog til dels, at du har et nogenlunde overblik over dit kørselsbehov, da leasingprisen ved den mest almindelige form for leasing – privatleasing – udregnes med udgangspunkt i dit kørselsbehov. Har du absolut ingen idé om hvor langt, du typisk kører om året, eller bruger du bare ganske enkelt din bil mere end de fleste? I så fald kan det godt give mening at overveje at købe i stedet for at lease.

    En anden fordel ved leasing er de mange forskellige leasingmodeller, som giver en stor, økonomisk fleksibilitet. Du kan selvfølge privatlease, hvilket giver en masse fordele i sig selv – blandt andet en kort leasingperiode og minimalt ansvar. Men skal du enten bruge bilen som firmabil eller både til privat og arbejdsrelateret kørsel, ja så giver det rigtig god mening rent økonomisk for både arbejdsgiver og arbejdstager at erhvervslease eller splitlease.

    Derfor skal du købe

    Som sagt så er der masser af fordele ved at lease frem for at købe, men når du køber en importeret bil frem for en bil på det danske marked, så er der skam også masser af fordele at nyde godt af. Du vil aldrig kunne få den samme økonomiske tryghed som ved leasing, men så længe du køber en bil, der enten er fabriksny eller en nyere brugt bil, så burde risikoen for at løbe ind i uforudsete reparationer være begrænset.

    Uanset bilens alder, så kan det altid betale sig at finde den på det tyske marked frem for det danske. I Danmark må man betale i dyre domme for at få noget godt udstyr til sin nye bil, og i visse tilfælde vil det ikke være muligt at få din bil med ekstraudstyr. Ved at købe en importeret bil fra Tyskland i stedet, så får du meget bedre udstyr med i handlen, fordi der simpelthen bare er en højere standard.

    Er du i det hele taget interesseret i at købe en bil, der er spækket med ekstraudstyr, så giver det faktisk god mening at lede på brugtbilsmarkedet frem for at finde en, der lige er kommet ud af fabrikken. På brugtbilsmarkedet har ekstraudstyr nemlig ikke en specielt høj værdi i forhold til bilens pris, og derfor kan du spare mange penge på at købe din bil brugt. Og skal det være en brugt bil, så har det tyske marked mange flere muligheder end det danske. Det tyske brugtbilsmarked er i omegnen af 50 gange større end det danske, og her har du altså meget større chance for at finde den bil, du leder efter, med alt udstyret i orden.

    Import af leasing fra Tyskland

    Ved at lease en importeret bil fra Tyskland slipper du for at betale bilens registreringsafgift, som kan vise sig at være rigtig dyr, hvis der er tale om en lækker, ny bil. Skal du absolut købe bilen, så kan vi anbefale at gå med en bil, der har et par år på bagen, men som stadig er så god som ny. Bilens alder vil alene sænke afgiften markant.

    Du kan også vælge at lease din importerede bil fra Tyskland, og i den forbindelse hjælper vi med at få styr på det hele lige fra at finde den bil, du leder efter, til at hente den hjem og få den leaset til dig. Ved at handle på det tyske brugtbilsmarked åbnes der op for en verden af muligheder, som du kan få et indblik i på blandt andet Mobile.de og Autoscout24.de. Finder du den bil, du har ledt efter, med den rette alder og det rette udstyr, så er det bare at kontakte os, og så skal vi nok få resten på plads. Har du ikke tid til at finde den bil, du gerne vil have importeret, ja så kan du trygt overlade det til os. Alt vi skal bruge fra dig er lidt info på den bil, du har i tankerne – blandt andet mærke, model, alder og udstyr, og så hører du fra os, når vi har fundet et match.

    Lever bilen op til dine ønsker, så sørger vi for at få den transporteret hjem til Danmark, hvorefter den lige skal til syn, før den kan få sine danske plader. Men før vi når så langt, så skal vi også lige have din leasingaftale på plads. Ved du allerede, hvilken model du ønsker, så er det selvfølgelig helt fint, men ellers tager vi rigtig gerne en rådgivende dialog om dine kørselsbehov, så du får den aftale, der passer til dig og dine behov. Du kan vælge mellem flexleasing/privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing:

    Flexleasing

    Flexleasing er en smart måde at finansiere en importeret bil til privat brug. Metoden er skabt med tanke på privat leasing af biler, hvor registreringsafgiften typisk vil ligge på et højt beløb. Men uanset om du vil lease en importeret bil i mellemklassen eller en decideret luksusbil med fuld udstyrspakke, så kan flexleasing hjælpe dig med at sprede betalingen af afgiften ud over din leasingperiode – også kaldet periodeafgift. Du kan få en flexleasing-aftale på biler i alle kategorier, men denne leasingmetode giver nu størst besparelse på biler over 300.00 kr. inkl. moms og fuld registreringsafgift. Derudover vil din leasingydelse falde med tiden. Planlægger du for eksempel at lease en bil i 3 år, så vil din periodeafgift falde til et lavere beløb efter det første år.

    Erhvervsleasing

    Erhvervsleasing er for dig, der skal bruge den importerede bil som firmabil, og samtidig giver det også rigtig god mening for den virksomhed, du arbejder for, eller din egen. Med erhvervsleasing slipper virksomheder for at betale et større beløb up-front – betalingen er i stedet spredt ud over en længere periode, og derudover kan momsen i øvrig trækkes fra. Ved at lease en bil fra det tyske marked får du en firmabil med markant mere udstyr, samtidig med at virksomheden får lidt ekstra luft i budgettet.

    Sæsonleasing

    Sæsonleasing er for dig, der ønsker en kort leasingaftale – typisk 6 måneder. På trods af den korte leasingperiode, så er der ikke nogen ulemper eller fartbump forbundet med aftalen. Du betaler kun registreringsafgift for de måneder, hvor du bruger bilen, og i de fleste tilfælde betaler du faktisk mindre end ved en leasingaftale med fuld afgift.

    Den bedste leasingaftale for dig – sådan gør vi

    • Vi tager en rådgivende dialog med dig om dine kørselsbehov
    • Vi finder frem til, hvor lang tid du vil lease bilen, og hvad der giver mening for dig – alt mellem 6 og 36 måneder
    • Afhængig af hvad, du skal bruge bilen til, så ser vi på dine forskellige muligheder for at lease, og hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige leasingmodeller
    • Herefter drøfter vi dit behov for sikkerhed, dvs. forsikring og service, og finder en tryg løsning.
    • Når din leasingaftale er ved at udløbe, så tager vi en snak om bilens fremtid. Vil du beholde bilen i længere tid, eller skal vi finde en ny ejer til den? Det er fuldstændig op til dig.

    Læs flere nyheder